γκουρού


Νο. 18 Chet Faker – Thinking Into Textures

Η Alice ήταν μια ψηλή Αφροαμερικάνα που έφυγε από το γκέτο του Ντιτρόιτ για χάρη ενός Ινδού γκουρού που της έταξε άλλες οκτώ ζωές, με άλλη μορφή αλλά στον ίδιο βαρετό γαλαξία. Το όλο ειδύλλιο με τον Ινδό γκουρού τελικά στράβωσε αλλά μετά από κάποιες πολύ περίεργες συγκυρίες και αστρικούς ευθυγραμμισμούς αυτού του βαρετού γαλαξία, γνώρισε στα μαγαζιά που έκανε σβούρες ο Κύριος Τ, τον ψηλό Αφροαμερικάνο William.

Η Alice, σύμφωνα με τον γκουρού που τελικά παράτησε, διένυε την τέταρτη ζωή. Στην προηγούμενή ήταν μια χορδή άρπας και στην επόμενή την περίμενε μια λαμπρή καριέρα ακρίδας. Καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είναι ζωές αυτές να ζει κανείς, ειδικά όταν σου μένουν λίγες, έτσι έπρεπε να κάνει κάτι καλό τώρα που ήταν ακόμη άνθρωπος που είναι μια σχετικά καλή μορφή για τα δεδομένα του γαλαξία. Η Alice τελικά έζησε για πάντα στο πλευρό του William που αν το καλοσκεφτεί κανείς μετά από τόσα χρόνια και μόνο αυτό θα έφτανε για εκατό ζωές.

Ο Chet Faker στην προηγούμενή του ζωή ήταν ένας σπανός, άφωνος αντικαπνιστής και μιας και του έμεινε άλλη μια τελευταία ευκαιρία, τα άλλαξε όλα.

@Chet_Faker


Νο. 18 Chet Faker – Thinking Into Textures
Νο 19. Twin Shadow – Confess
No 20. Get The Blessing – OCDC

Advertisements

One thought on “γκουρού

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: