ντέμιαν


Νο. 17 The XX – Coexist

Ο Κύριος Τ ήταν ένας ψηλός Αφροαμερικάνος που σε όλη την διάρκεια της ζωής του δεν πάτησε ποτέ καλά στο έδαφος, ποτέ δεν κατάλαβε που βρισκόταν και ίσως αυτό να ήταν ο καταλύτης για όλα όσα κατάφερε. Φορούσε πάντα ένα τεράστιο δαχτυλίδι στο μικρό δάκτυλο για να ενορχηστρώνει τα υπόλοιπα εννιά και διάφορα καπέλα για να κρατάνε τα στεγανά και να μην του φεύγουν οι ιδέες απ’το κεφάλι.

Ο Κύριος Τ γνώρισε τον William πριν πολλά χρόνια σε ένα καφέ που το τζουκμποξ αιώνες μετά θα έπαιζε Έλβις. Αφού κοιτάχτηκαν για ώρα με επιφύλαξη χωρίς να μιλάνε –με την ίδια επιφύλαξη που θα κοιτούσε ο Ιησούς αν συναντούσε τον Βούδα- είδαν ο ένας στο μέτωπο του άλλου αυτό το ξεθωριασμένο Χ που δεν μπορούν να δούνε όλοι και που χρόνια μετά θα υμνούσε ο Έρμαν Έσσε. Εκείνη ήταν η στιγμή που κατάλαβαν τα πάντα, ο Κύριος Τ τα επόμενα χρόνια δεν πάτησε ποτέ στο έδαφος και πάντα στριφογύριζε μέχρι που και ο William μετά από καιρό άρχισε να αιωρείται και διέλυσε ό,τι θεωρούσαμε δεδομένο.

Ο Jamie XX θα μπορούσε να κάνει όλη την φασαρία του κόσμου αλλά αρνείται. Οι ΧΧ, τρία χρόνια μετά τον πρώτο δίσκο έχουν ακόμη αυτό το σημάδι στο μέτωπο που δεν έγινε πιο έντονο αλλά ούτε και ξεθώριασε.No. 17 The XX – Coexist
Νο. 18 Chet Faker – Thinking Into Textures
Νο 19. Twin Shadow – Confess
No 20. Get The Blessing – OCDC

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: