αστερόεσσα


Νο. 16 The Jon Spencer Blues Explosion – Meat + Bone

Ο William υπηρέτησε στον στρατό κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πιστός στην αστερόεσσα και τον Θεό, από το μοναδικό πόστο που θα μπορούσε να υπηρετήσει. Έντυσε όλες τις ήττες του Αμερικανικού στρατού με αυτή την διάφανη ζελατίνα που επουλώνει τις πληγές και όλες τις νίκες με αυτές τις ωδές προς τον Θεό που τον προίκησε με ταλέντο και τον κράτησε άλλη μια μέρα ζωντανό.

Ο Κύριος Τ υπηρέτησε στον Αμερικάνικο στρατό πολλά χρόνια πριν γνωρίσει τον William, χωρίς να τρέφει κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια προς την αστερόεσσα ή τον Θεό. Διέσχιζε το πεδίο μάχης στροβιλιζόμενος, χωρίς όπλο και χωρίς κράνος, φορούσε μόνο το καπέλο του και σφύριζε ένα τραγούδι που δεν είχε καμία σχέση με τον πόλεμο. Οι οβίδες έσκαγαν γύρω του αλλά αυτός φαινόταν να μην αντιλαμβάνεται τι γίνεται και αυτό το σφύριγμα της οβίδας νόμιζε ότι το έβγαζε απ’το στόμα του.

Ο Κύριος Τ πέρασε μέσα σε δύο χρόνια από τέσσερα τάγματα και συμμετείχε σε δεκάδες μάχες, πάντα χωρίς όπλο. Όσοι δεν τον περνούσαν για τρελό βγήκαν ζωντανοί απ’την φρίκη του πολέμου και όταν χρόνια μετά τον είδαν στα εξώφυλλα, τα κατάλαβαν όλα και έσκασαν στα γέλια.

Ο Jon Spencer υπηρετεί τίμια εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια ένα είδος μουσικής που μπορούν να γράψουν άνθρωποι μόνο απ’την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Νο. 16 The Jon Spencer Blues Explosion – Meat + Bone
No. 17 The XX – Coexist
Νο. 18 Chet Faker – Thinking Into Textures
Νο 19. Twin Shadow – Confess
No 20. Get The Blessing – OCDC

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: