μάντης


Νο. 11 Allah-las – Allah-las

O William και ο Κύριος Τ ανέβηκαν στο μίνι βαν που θα τους έπαιρνε απ’την Ανατολική και θα του μετέφερε στην Δυτική Όχθη για να την κατακτήσουν, κουβαλώντας μαζί τους πέρα από τα σύνεργα της δουλειάς, μόνο τα φάρμακά τους, κάτι κουβέρτες τυλιγμένες γύρω τους και ένα ζευγάρι κιάλια για να μπορούν να βλέπουν μακριά.

Το ταξίδι κράτησε εννιά μέρες και δέκα νύχτες. Στον δρόμο τους συνάντησαν αυτή την τεράστια σαύρα που απαγγέλει στίχους από την Βίβλο, έβαλαν βενζίνη σε ένα βενζινάδικο που το είχε ένας περίεργος τύπος με μικρό μουστάκι, συνομίλησαν μ’αυτόν τον φυματικό γέρο που δεν μπορούσε να προφέρει το άλφα και στεκόταν στο ένα πόδι στην άκρη του δρόμου, γνώρισαν έναν πιτσιρικά, δεκαπεντάχρονο, με αφάνα και κιθάρα, που τον λέγανε Jimi και του έδωσαν ευχές για το μέλλον και δέκα σεντς για γούρι, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν μάντη που όταν είδε τις παλάμες τους άρχισε να τρέχει, έντρομος.

Οι Allah-las είναι ομόσταυλοι του Nick Waterhouse, αυτοχαρακτηρίζονται ως “old, weird, Los Angeles” και είναι περίπου όλα όσα δείχνει το βίντεο του Busman’s Holiday.

@Allah-las

One thought on “μάντης

  1. Pingback: ψαλμός | Monk's Dream

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: